Aanmelden op Artures

Uitleg

 

Artures is een nieuw fotografie platform waarmee fotografen geld kunnen verdienen met hun werk. Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe en goede fotograferen die zich willen aansluiten bij ons platform. Dus vind jij dat je goed genoeg bent, of ben je het gewoon, schroom dan niet om je aan te melden. Om het niveau voor belangstellende en de fotografen hoog te houden, worden alleen de mooiste, interessantste en artistiekste fotografen toegelaten. Niet iedereen kan dus zomaar zijn kunstwerken uploaden en verkopen. Kwaliteit en exclusiviteit zijn erg belangrijk en daarom is het een besloten en exclusief platform.

Kunstwerken

 

Alle werken op Artures zijn te bestellen als fotoafdruk op verschillende formaten en materialen. Het drukwerk zal verzorgd worden door Europa’s grootste professionele drukker. De prijzen, oplages, materialen en formaten van de werken kan iedere fotograaf zelf bepalen, wij hebben enkel een adviserende rol. Het is dus mogelijk om jouw eigen stijl niet alleen in de foto door te voeren, maar ook in de uiteindelijk print en de lijst die eromheen komt. De fotograaf stelt dus slechts één keer zijn kunstwerken samen en verstuurt deze naar Artures. Na deze stap ben je één stap dichterbij in een doorbraak in de kunstwereld, want wij zorgen hierna voor alles. De kunstwerken worden geplaatst op jouw unieke plaats in onze online galerie en zijn vanaf dan te koop voor de gehele wereld. Is iemand helemaal weg van jouw kunstwerk en koopt hij deze dan zetten wij het proces in gang dat de kunstliefhebber deze zo snel en moeiteloos thuis gestuurd krijgt. Na het uitpakken van het pakket is het direct ophang-klaar en kan er levenslang van genoten worden.

Geld verdienen

 

Voor niets gaat de zon op en dat weten wij als oprichters en tevens mede beginnend fotograaf dondersgoed. Daarom zal Artures bij elk verkocht kunstwerk het bedrag uitkeren wat de fotograaf hiervoor wilt ontvangen. Je kunst dit dus zelf bepalen. Tevens wordt het auteursrecht geregeld via licentieovereenkomst waarin de fotograaf toestemming geeft om Artures het werk te laten verkopen en aangeeft dat hij of zij de auteursrechthebbende is op zijn of haar gemaakte werken die worden opgestuurd.

Spring eruit! 

 

Indien je geïnteresseerd bent om jouw werk op Artures te verkopen, vragen wij jou het onderstaande aanmeldformulier in te vullen met daarbij gevraagde informatie. Houdt er rekening mee dat jij jezelf moet aanprijzen in deze e-mail. Hoe meer jij eruit springt, hoe meer kans jij maakt onderdeel te worden van dit platform. Stuur dus niet vijf dezelfde foto’s, maar belicht alle kanten van jouw talent en wie weet staat binnenkort jouw fotografie op Artures.

Aanmeldformulier

*Verplicht