online galerie kunstfotografie fine art prints kopen betaalbare

Online kunst galerie met unieke en betaalbare kunst fotografie.

Een lege muur is nog nooit zo leuk geweest. Met onze unieke en betaalbare kunst fotografie is uw interieur namelijk binnen de kortste keren omgetoverd tot een waanzinnige ruimte. Wij bieden de mogelijkheid aan via onze online kunstgalerie, gemakkelijk vanuit huis, prachtige fine art prints te bestellen. Omdat wij altijd samenwerken met nieuwe, jonge en onbekende fotografie talenten hebben wij altijd het nieuwste, origineelste en mooiste werk te koop. En omdat wij ook uitsluitend online verkopen heeft uw altijd betaalbare kunst fotografie aan de muur.

Kunstwerken

Als fotografie liefhebber wil je natuurlijk dat het werk er fantastisch bij hangt en dat is dan waar wij ook volledig voor gaan. Wij werken namelijk alleen maar met de aller beste materialen die er te vinden zijn op fotografie gebied. Al onze werken worden met veel zorg en liefde gemaakt door één van de beste fotolab’s ter wereld. De kwaliteit die wij leveren is te vergelijken met een museumstuk. Onze fine art prints gaan voor een eeuwigheid mee en behouden dus altijd hun waarde.

Fine Art Prints

Het is tegenwoordig bijna mogelijk om op alles een foto af te drukken. Maar wij hebben enkel voor de beste en tevens de meest voorkomende varianten in de kunstwereld gekozen. Als eerste hebben we Aluminium Dibond waarbij een echte foto afdruk op een aluminium achterwand word gemonteerd en bovenop een UV beschermfolie. Ten tweede hebben wij Acrylglas waarbij er inplaats beschermfolie een laag van acrylglas wordt aangebracht op een aluminium achterwand met daartussen een echte fotoafdruk. Ten slotte hebben we een klassieker, namelijk een echte fotoprint zoals iedereen die kent. Elke variant heeft weer zijn eigen kenmerken die elke print zijn eigen speciale afwerking geeft.

Kunstgalerie Online Betaalbare Fotografie Kopen Kunstenaars Aan De Muur
galerie-betaalbare-kunstfotografie

Aluminium dibond heeft naast zijn esthetische pluspunten ook één heel praktisch voordeel, dat is namelijk dat de print nooit kan gaan kreukelen. Dit komt omdat de basis van deze print een aluminium achterwand is. Hier bovenop wordt een echte fotoafdruk geplakt maar daar bovenop nog eens een extra uv beschermfolie. Dit alles bij elkaar geeft een enorm solide print van hoge kwaliteit. Het is mogelijk om zowel met glanzend als met mat papier te werken wat deze prinstechniek breed inzetbaar maakt. Ook is het zeer eenvoudig in te lijsten en ontstaat er een prachtig kunstwerk. Omdat er al een stevige basis is, is enkel een frame eromheen nodig.

Acrylglas lijkt in het beginsel erg op aluminium dibond, maar zoals de naam al zegt er wordt ook gebruik gemaakt van een laag acrylglas. Deze wordt na de aluminium basis op de echte foto afdruk gemonteerd. Dit heeft tevens het voordeel dat de print zeer stevig is en nooit zal kreukelen. Het glas geeft als extra het kunstwerk een enorm stralend en spectaculair effect wat bij veel fotografie echt een toevoeging kan zijn. Doordat het glas reflecteert is het namelijk uitermate geschikt voor afbeeldingen die ook zelf zo’n sprankeling bevatten.

De fotoprint is na zijn ontdekking rond 1800 niet veel veranderd en dat is misschien maar goed ook. Want wat is er nou mooier dan een goede print waarbij de kleuren en de scherpte van het papier af spatten. Eén ding is wel makkelijker en beter geworden en dat is het afdrukken ervan en de mogelijkheden. Wij bieden namelijk een aantal hele mooie papiersoorten aan die elk weer voor een andere uitkomst zorgt. Glansend, mat of toch het prachtige zwart wit papier van Ilford. Bij ons is alles mogelijk en blijft het werk voor een eeuwigheid zijn kleuren behouden.

Kunstwerk Artures Online Kunstgalerie Fotografie Betaalbare Kunst Fotografie

Om het kunstwerk helemaal compleet te maken hebben wij verschillende soorten lijsten. Elke foto vraagt namelijk weer om een ander soort lijst om een bepaald karakter uit te stralen. De lijsten zijn gemaakt van hoge kwaliteit houtsoorten en zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en diktes.

Diepteframe

Klassiek

Schaduwvoeg

Dieptelijst

kunstgalerie-betaalbare-fotografie-kopen-online
fine art prints kwaliteit unieke fotografie kopen

Fotopapier

De keuze van het fotopapier is ook erg belangrijk in het proces van het maken van een kunstwerk. Verschillende papieren laten namelijk allemaal verschillend de kleuren overkomen. Daarom hebben wij een geruime keuze voor ieder wat wils.

Artures Online Kunstgalerie Fotografie Betaalbare Kunst Fotografie

Ophangen

Ophangen is een fluitje van een cent geworden met de bevestigen aan de werken. Er zijn twee opties: het werk kan aan de lijst opgehangen worden of op de achterkant zitten haken bevestigd. Beide even makkelijk en het enige wat je nodig hebt is een muur en twee schroeven.