Online platform voor fotografie talent

 

Ons platform is opgericht om een podium te bieden voor talentvolle fotograferen. Wij bieden de mogelijkheid aan kunstenaars om zich bij ons aan te melden en hun werk via onze online kunstgalerie te verkopen. Het enige wat je hoeft te doen is door de toelating komen, je werken samenstellen en je kunt beginnen met geld te verdienen met jouw fotografie. Exclusiviteit en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, daarom is het niet mogelijk om je ‘zo maar’ aan te melden, maar zal je eerst moeten worden toegelaten.

Unieke kunst aan de muur

 

Wij maken de fotografen het leven erg makkelijk, want het enige wat jij hoeft te doen om je werk samen te stellen is om eenmalig de uitvoering bepalen. Wij hebben een geruim assortiment aan fine art prints, lijsten en passe-partouts. Deze kan jij op jouw manier samenstellen om tot het totaal plaatje te komen. Daarna bepaal jij zelf hoeveel oplages er verkocht gaan worden, wat de afmetingen worden en wat jij erop wilt verdienen. Kortom jij bepaalt als fotograaf alles over je eigen kunstwerken. Wij hebben hierin slechts een adviserende rol. Het enige wat de klant hierna hoeft te om jouw werk aan de muur te hebben is jouw online kunstgalerie bezoeken, jouw werk te kopen en wij zorgen ervoor dat deze veilig en wel wordt thuisbezorgd.

fotografie platform talent

Kunstwerken samenstellen

 

Onze mogelijkheden tot samen stellen zijn enorm groot. Je kunt kiezen voor aluminium dibond, acrylglas of fotoprint. Daarna hebben wij verschillende lijsten: diepteframe, schaduwvoeg, klassiek en dieptelijst. Deze zijn dan weer in verschillende breedtes en kleuren verkrijgbaar. Het is bij een klassieke fotoprint ook nog eens mogelijk om een passe-partout te kiezen in vijf verschillende kleuren en elke gewenste dikte. Voor de afwerking kan gekozen worden tussen mat, glans of zwartwit. Met deze keuze wordt ook het papier gekozen, wat vanzelfsprekend het beste papier is wat er beschikbaar is.

betaalbare unieke fotografie kunst aan de muur

Verdien geld met je fotografie

 

Wij bieden onze fotograferen een zeer unieke mogelijkheid om geld te verdienen met hun fotografie. Als oprichters en mede fotograferen weten wij dat alleen de zon voor niets op gaat. Daarom bepaald de fotograaf zelf wat hij wilt verdienen aan elk verkocht kunstwerk en dat is dan ook het percentage wat wij uitkeren. Daar zitten geen haken of ogen aan.

Licentieovereenkomst Auteursrecht

 

Wij stellen onderling een licentieovereenkomst auteursrecht op waarin staat dat jij in alle tijden het volledige recht hebt en blijft houden over jouw foto’s. Ook geef jij aan over het auteursrecht te beschikken en hier in alle tijden voor in staat. Wij zullen de foto’s nooit claimen en nergens anders voor gebruiken. De beelden worden slechts gebruikt voor het maken van de kunstwerken en voor andere uitingen vanuit Artures. Denk hierbij aan de beelden op de website, social media etc.

Snel Aanmelden op Artures

 

Indien je geïnteresseerd bent om jouw werk op Artures te verkopen, vragen wij jou het aanmeldformulier in te vullen met daarbij gevraagde informatie. Houdt er rekening mee dat jij jezelf moet aanprijzen. Hoe meer jij eruit springt, hoe meer kans jij maakt onderdeel te worden van dit platform. Stuur dus niet vijf dezelfde foto’s, maar belicht alle kanten van jouw talent en wie weet staat binnenkort jouw fotografie op Artures.

kunst-fotografie-aan-de-muur-kopen

Aanmeldformulier

*Verplicht